Bami

bami

Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel maïzena, 2 schnitzels, mie, 300 gram witte kool, 1 prei, korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos, kurkuma,

Aantal personen: 3

Meng 2 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel rijstwijn en 1 theelepel maïzena. Marineer hierin 2 in reepjes gesneden schnitzels voor minstens 1/2 uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 300 gram gesneden witte kool en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de kool zacht is. Breng op smaak met korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos en kurkurma. Warm het geheel goed door. Voeg de mie toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel