Bami

bami
Ingrediënten: 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel rijstwijn, 1 theelepel maïzena, 2 schnitzels, mie, 300 gram witte kool, 1 prei, korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos, kurkuma,

Aantal personen: 3

Meng 2 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel rijstwijn en 1 theelepel maïzena. Marineer hierin 2 in reepjes gesneden schnitzels voor minstens 1/2 uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 300 gram gesneden witte kool en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak tot de kool zacht is. Breng op smaak met korianderpoeder, komijnpoeder, gemberpoeder, paprikapoeder, laos en kurkurma. Warm het geheel goed door. Voeg de mie toe en roer goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat