Noodles met Gehakt en Sperziebonen

Noodles met Gehakt en Sperziebonen
Ingrediƫnten: 200 gram sperziebonen, zout, noodles, 250 gram gehakt, 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 scheutje limoensap, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de sperziebonen beetgaar in water met wat zout. Kook de noodles gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het gehakt bruin en los is. Maak ondertussen een saus van 1 eetlepel chilisaus, 3 eetlepels hoisinsaus en een scheutje limoensap. Voeg dit toe aan het gehakt samen met 3 in ringen gesneden bosuien en de beetgare sperziebonen. Laat het geheel nog 10 minuten op laag vuur goed doorwarmen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel