Farfalle met Broccoli en Kaassaus

Farfalle met Broccoli en Kaassaus

Ingrediënten: farfalle, zout, broccoli, 25 gram boter, 25 gram bloem, 250 ml melk, 75 gram geraspte kaas, peper, paprikapoeder,

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Kook de in roosjes gesneden broccoli beetgaar in 15 minuten. Smelt 25 gram boter. Voeg, als de boter is gesmolten, 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Haal van het vuur af. Voeg al roerende 250 ml melk toe. Zet op een laag vuur en roer er 75 gram geraspte kaas door. Laat de kaas smelten. Warm het geheel op laag vuur door. Breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Serveer de farfalle met broccoli en kaassaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel