La Montagne in Rhenen

La Montagne - Rhenen kalkoen saltim bocca La Montagne - Rhenen mixed grill

La Montagne - Rhenen pistache bol La Montagne - Rhenen dessert

Zelf kom ik er vaak genoeg langs, en eigenlijk zou je zeggen het restaurant ligt in Veenendaal. Maar kennelijk is dat stukje het buitengebied van Rhenen. Na een fijne vrije dag met een onder andere een perspresentatie van de Skil wielerploeg zijn we uit eten gegaan. Bij La Montagne waren we nog niet geweest.

Beide hebben we vooraf in bokbier-beslag gefrituurde champignons op. Het hoofdgerecht voor mij was de ‘kalkoen salt in bocca’ kalkoen gevuld met parmaham en salie met een saus van bospaddenstoeltjes, Michel nam de mixed grill. Als dessert nam ik de pistache amandelparfait, een bol van witte chocolade gevuld met pistache-amandelparfait omringd met pistachenootjes, amandel en mokka-karamelsaus, Michel nam het dessert ‘La Montagne’ vanilleroomijs met advocaat, chocolademousse en slagroom.

We hebben lekker gegeten bij La Montagne, snelle en goede service. Voor herhaling vatbaar.

La Montagne
Kerkewijk Zuid 115
3911 SC Rhenen
Tel: 0318-512936


1 reactie op “La Montagne in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat