La Montagne in Rhenen

La Montagne - Rhenen kalkoen saltim bocca La Montagne - Rhenen mixed grill

La Montagne - Rhenen pistache bol La Montagne - Rhenen dessert

Zelf kom ik er vaak genoeg langs, en eigenlijk zou je zeggen het restaurant ligt in Veenendaal. Maar kennelijk is dat stukje het buitengebied van Rhenen. Na een fijne vrije dag met een onder andere een perspresentatie van de Skil wielerploeg zijn we uit eten gegaan. Bij La Montagne waren we nog niet geweest.

Beide hebben we vooraf in bokbier-beslag gefrituurde champignons op. Het hoofdgerecht voor mij was de ‘kalkoen salt in bocca’ kalkoen gevuld met parmaham en salie met een saus van bospaddenstoeltjes, Michel nam de mixed grill. Als dessert nam ik de pistache amandelparfait, een bol van witte chocolade gevuld met pistache-amandelparfait omringd met pistachenootjes, amandel en mokka-karamelsaus, Michel nam het dessert ‘La Montagne’ vanilleroomijs met advocaat, chocolademousse en slagroom.

We hebben lekker gegeten bij La Montagne, snelle en goede service. Voor herhaling vatbaar.

La Montagne
Kerkewijk Zuid 115
3911 SC Rhenen
Tel: 0318-512936


1 reactie op “La Montagne in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel