Taco Ovenschoteltje

Taco Ovenschoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 250 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, taco chips (Dorito’s), mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Doe de saus in een ovenschaal (of twee kleinere ovenschaaltjes). Doe de taco chips (zoveel je lekker vindt) in de saus. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven zodat de kazen goed smelten. Eet smakelijk!


1 reactie op “Taco Ovenschoteltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat