Taco Ovenschoteltje

Taco Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 250 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, taco chips (Dorito’s), mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Doe de saus in een ovenschaal (of twee kleinere ovenschaaltjes). Doe de taco chips (zoveel je lekker vindt) in de saus. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven zodat de kazen goed smelten. Eet smakelijk!


Één reactie op “Taco Ovenschoteltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel