Noodles met Kip Ketjap en Komkommer

Noodles met Kip Ketjap en Komkommer

Ingrediënten: Conimex Pakket Bahmi Speciaal met Kip Ketjap, 2 kipfilets, bami groentepakket, 1 komkommer, noodles,

Vandaag heeft Britt gekookt, het werd noodles (de mie uit het pak was echt te weinig) met kip ketjap en zoetzure komkommers. We hebben niet de hele bami-kruidenmix gebruikt maar de helft, nu was het precies goed. Lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel