Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, 125 cherry tomaten, 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 125 gram cherrytomaten toe en warm even mee. Voeg 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta en de farfalle door de spinazie. Warm het geheel goed door. Serveer met wat extra ricotta. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>