Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, 125 cherry tomaten, 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 125 gram cherrytomaten toe en warm even mee. Voeg 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta en de farfalle door de spinazie. Warm het geheel goed door. Serveer met wat extra ricotta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel