Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Farfalle met Spinazie, Tomaat en Ricotta

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, 125 cherry tomaten, 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta,

Aantal personen: 2

Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg 125 gram cherrytomaten toe en warm even mee. Voeg 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta en de farfalle door de spinazie. Warm het geheel goed door. Serveer met wat extra ricotta. Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top