Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 braadworsten, 1 pakje Cirio tomaatblokjes ‘onion & garlic’, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar in water met zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal glazig. Voeg 2 ‘ontvelde’ braadworsten toe en bak het worstvlees toe. Voeg 1 pakje Cirio tomaatblokjes en de beetgare sperziebonen toe. Warm het geheel goed door. Serveer het geheel met spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


2 reacties op “Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

    • bedankt voor het compliment! Cirio producten zijn er gedeeltelijk bij de AH, maar deze tomaatblokjes in een kartonnen verpakking heb ik tot nu toe alleen gezien bij de C1000. Kan me voorstellen dat het ook bij de Jumbo of Hoogvliet verkrijgbaar kan zijn, maar dat weet ik niet zeker.

      Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel