Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus
Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, 3 bosuien, 125 gram taugé, 200 ml gezeefde tomaat, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels sambal,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in blokjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden Bosuien en 125 gram taugé toe en bak kort mee. Voeg 200 ml gezeefde tomaat toe, breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 2 theelepels sambal toe. Warm het geheel goed door. Serveer de noodles. Eet smakelijk!


1 reactie op “Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat