Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, 3 bosuien, 125 gram taugé, 200 ml gezeefde tomaat, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels sambal,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in blokjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden Bosuien en 125 gram taugé toe en bak kort mee. Voeg 200 ml gezeefde tomaat toe, breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 2 theelepels sambal toe. Warm het geheel goed door. Serveer de noodles. Eet smakelijk!


1 reactie op “Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel