Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, 3 bosuien, 125 gram taugé, 200 ml gezeefde tomaat, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels sambal,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in blokjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden Bosuien en 125 gram taugé toe en bak kort mee. Voeg 200 ml gezeefde tomaat toe, breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 2 theelepels sambal toe. Warm het geheel goed door. Serveer de noodles. Eet smakelijk!

Een gedachte over “Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>