Taco’s met Paprika en Gehakt

Taco's met Paprika en Gehakt

Ingrediënten: 6 taco’s, 1 ui, 1 theelepel sambal, 150 gram gehakt, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 200 ml gezeefde tomaat, zout, peper,

Verwarm de taco’s volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Bak 150 gram gehakt met 1 gesnipperde ui en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 rode en 1 gele in blokjes gesneden paprika toe. Bak mee tot de paprika’s zacht zijn. Voeg 200 ml gezeefde tomaat toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Vul de taco’s met het gehakt en paprika mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel