Rijst met Kipfilet, Chorizo en Paprika

Rijst met Kipfilet, Chorizo en Paprika
Ingrediënten: rijst, 100 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram stukjes chorizo tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit. Breng kort aan de kook, doe de chorizo terug in de pan en laat vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat