Karbonade met Ui-Tijmsaus

Karbonade met Ui-Tijmsaus
Ingrediƫnten: 2 ribkarbonades, zout, peper, 1 ui, tijm, scheutje witte wijn, 150 bouillon, 1 plakje ontbijtkoek,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 ribkarbonades met zout en peper. Bak de ribkarbonades aan beide zijde bruin. Haal de karbonades uit de pan en houd apart. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met tijm naar smaak tot de ui zacht is. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 150 ml bouillon toe en verkruimel er 1 plak ontbijtkoek door. Laat al roerende de ontbijtkoek zacht worden. Leg de karbonades terug in de pan en laat het goed warm worden. Wij hebben er aardappelschijfjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)