Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met basilicum, 300 gram doperwten,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 pakje tomaatblokjes toe en 300 gram doperwten. Laat het geheel even aan de kook komen en laat vervolgens 10 tot 15 minuten pruttelen op laag vuur. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


2 reacties op “Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

  1. Hoi Anja, even een flauwe opmerking over een klein foutje in het recept. Bij de ingrediënten staat 300 gram doperwten en in het recept 1200 gram doperwten. ik had alleen het recept gelezen en dacht al 1200 gram doperwten dat kan niet goed zijn. wel erg veel. toen zag ik pas de ingrediënten staan.

    Gr. JEanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour