Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Lunchroom Tante Toos - VeenendaalVandaag nog de laatste kerstboodschappen gehaald en gelijk nog even het centrum van Veenendaal in gedoken. Al shoppend is het zo 12 uur, tijd om te lunchen. We zijn beland bij Lunchroom Tante Toos. Na een warme chocomel met slagroom en een koffie Tante Toos (koffie, slagroom, karamellikeur en een kletskopje) hebben we beide een ‘giotto del mundo’, een Italiaanse bol met gekruid met gehakt, champignons en spek. Heerlijk! Zowel voor een kopje koffie tijdens het winkelen of een lekker lunchhapje is dit een leuk adres in Veenendaal.

Lunchroom Tante Toos
Hoofdstraat 104
3901 AX Veenendaal
Tel: 0318-517722


1 reactie op “Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat