Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Lunchroom Tante Toos - VeenendaalVandaag nog de laatste kerstboodschappen gehaald en gelijk nog even het centrum van Veenendaal in gedoken. Al shoppend is het zo 12 uur, tijd om te lunchen. We zijn beland bij Lunchroom Tante Toos. Na een warme chocomel met slagroom en een koffie Tante Toos (koffie, slagroom, karamellikeur en een kletskopje) hebben we beide een ‘giotto del mundo’, een Italiaanse bol met gekruid met gehakt, champignons en spek. Heerlijk! Zowel voor een kopje koffie tijdens het winkelen of een lekker lunchhapje is dit een leuk adres in Veenendaal.

Lunchroom Tante Toos
Hoofdstraat 104
3901 AX Veenendaal
Tel: 0318-517722


1 reactie op “Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel