Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui op middelhoog vuur tot het ontbijtspek knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ze bijna zacht zijn. Voeg als laatste 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel