Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui op middelhoog vuur tot het ontbijtspek knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ze bijna zacht zijn. Voeg als laatste 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>