Ajam Setan

Ajam Setan

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, mosterd, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 100 ml water, scheutje citroensap,

Aantal personen: 2

Wrijf 2 kipfilets in met zout en mosterd. Laat dit een uur marineren. Doe 1 ui, 2 teentjes knoflook en 1 1/2 theelepel sambal in een keukenmachine en maak er een pasta van. Bak de kipfilets bruin aan beide zijden. Voeg de ui-pasta toe en bak kort mee. Voeg 2 eetlepels ketjap manis en een scheutje citroensap toe. Laat het geheel nog 15 minuten pruttelen zodat de kipfilet goed gaar is van binnen. Serveer de kipfilet met de ui-ketjapsaus. Lekker met nasi. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>