Käse Spätzle met Champignons en Braadworst

Käse Spätzle met Champignons en Braadworst
Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse spätzle, 750 ml water, 250 gram spätzle, 100 gram geraspte kaas, 2 braadworsten, 1 ui, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Meng 1 zakje Maggi fix & frisch käse spätzle met 750 gram water. Breng aan de kook en voeg 250 gram gedroogde spätzle toe. Laat het 20 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur, roer er 100 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten.

Bak terwijl de spätzle kookt in een andere pan het worstvlees van 2 ontvelde braadworsten met 1 gesnipperde ui tot het vlees bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer de käse spätzle met de champignons en braadworst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)