Noodles met Schnitzels en Paprika

Noodles met Schnitzels en Paprika
Ingrediënten: 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, gemberpoeder, 2 schnitzels, noodles, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels honing. Breng op smaak met gemberpoeder. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe aan de marinade en laat dit minstens een uur marineren. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin en voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 1 gele en 1 rode paprika (in reepjes gesneden) toe en bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé toe en bak kort mee. Giet de noodles af en voeg toe aan de schnitzels met de overgebleven marinade. Breng op smaak met 2 eetlepels vissaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat