Noodles met Schnitzels en Paprika

Noodles met Schnitzels en Paprika

Ingrediënten: 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, gemberpoeder, 2 schnitzels, noodles, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels honing. Breng op smaak met gemberpoeder. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe aan de marinade en laat dit minstens een uur marineren. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin en voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 1 gele en 1 rode paprika (in reepjes gesneden) toe en bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé toe en bak kort mee. Giet de noodles af en voeg toe aan de schnitzels met de overgebleven marinade. Breng op smaak met 2 eetlepels vissaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel