Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes

Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes
IngrediĆ«nten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste, 1 kipfilet, 1 appel, 1 pot doperwten en worteltjes, 250 ml kokosmelk, 1/2 blikje tomatenpuree, zout,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe en bak kort mee. Voeg 1 pot doperwten en wortels en 250 ml kokosmelk en 1/2 blikje tomatenpuree toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Lekker met naanbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat