Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, Ballymaloe cranberry sauce, roomkaas, zout, peper, kipkruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (gewone oven). Snij 2 kipfilets open. Besmeer met Ballymaloe cranberrysauce en smeer er een laagje roomkaas over. Vouw de kipfilet dicht en bind vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en kipkruiden. Leg de kipfilets in een ovenschaal (misschien handig ze eerst rondom aan te bakken in hete boter, maar dat had ik niet gedaan), en zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er doperwten met ui en ontbijtspek en Vlaamse frieten erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour