De Zakkendrager in Utrecht

De Zakkendrager - UtrechtVandaag hadden we een afscheidslunch van onze management assistente Leonie. Met de afdeling hebben we haar nieuwe baan gevierd (uiteraard vinden wij het jammer dat ze weggaat) bij De Zakkendrager in Utrecht. Vooraf heb ik een tomatensoep genomen, geserveerd met brood en daarna heb ikzelf een croque monsieur a la De Zakkendrager op. Beide gerechten waren rap klaar (fijn voor een zakelijke lunch bv). Het was in ieder geval lekker. Als afsluiter heb ik een warme chocomel met slagroom genomen, een goede afsluiter op zo’n koude winterdag.

De Zakkendrager
Zakkendragerssteeg 26
3511 AA Utrecht
Tel: 030-2317578


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat