Tortellini met Champignons en Spek

Tortellini met Champignons en Spek

Ingrediënten: 1/2 zak tortellini met vleesvulling, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 125 gram champignons, 1 tomaat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak tot de champignons bijna zacht zijn. Giet de tortellini af en roer bij de spek en champignons. Serveer de tortellini met een beetje geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel