Tortellini met Champignons en Spek

Tortellini met Champignons en Spek
Ingrediënten: 1/2 zak tortellini met vleesvulling, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 125 gram champignons, 1 tomaat, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak tot de champignons bijna zacht zijn. Giet de tortellini af en roer bij de spek en champignons. Serveer de tortellini met een beetje geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat