Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going - VaalsDit authentiek Indonesisch eetcafé kreeg op verschillende sites goede recensies en terecht! Wij hebben er de grote rijsttafel genomen. Hierbij kregen we vooraf een soto ajam (Indonesische kippensoep) en daarna de rijsttafel met 4 soorten saté, saté ajam (kipsaté) , saté babi (varkensaté), saté manis (saté van ossenhaas) en saté kamping (saté van lamsvlees), 3 soorten vleesgerechten kip, rundvlees en varkensvlees, wokgroenten, atjar tjampoer, serundeng, sambal goreng ketang, gado gado, bami goreng en witte rijst. Mild was trouwens nog best pittig, maar als je het goed afwisseld met zoete gerechten is het goed te doen. We hebben in ieder geval gesmuld. Als toetje hebben we thee (en Michel koffie) met spekkoek genomen. Een waardige afsluiter van een vakantie-midweekje zonder koken.

Jakarta Going
Maastrichterlaan 91
6291 EM, Vaals
Tel: 043-3065258


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat