Dinea in Aachen

Dinea - Aachen
Met de bus naar Aachen, en koud dat het was. Door het centrum heen waren er kerstmarkt-kraampjes en daar hebben we ook weer chocoladevruchten gevonden. Mjummie. In Galeria Kaufhof (vergelijkbaar met de V&D) hebben we gegeten bij Dinea (wat ook weer lijkt op de Nederlandse La Place). We hebben daar beide gekozen voor een gekruide ciabatta met ham en kaas, erbij een cappuchino-toetje en een warme chocomel.

Dinea
Adalbertstra├če 20-30
52062 Aachen (Aken) (Duitsland)


4 reacties op “Dinea in Aachen

    • wat leuk (en toevallig). De kerstmarkt is trouwens niet zo groot, maar je kan wel aardig shoppen in Aachen en andere dingen bezoeken. Bij de Elisenbrunnen zit een Italiaans koffie/ ijszaakje zou erg lekker zijn, kon er zelf niet heen want de bus kwam en het werd slechter weer, maar va horen zeggen ….

  1. O, wij vonden de Kerstmarkt dus wel groot. Op het pleinvan het Rathaus en verder door bij het plein van de Dom er kwam geen einde aan eigenlijk. Maar het was (zaterdag) en vreselijk druk. Ik vond het wel erg gezellig. We hebben natuurlijk ook nog gewoon gewinkeld en lekker gegeten bij Kazan in de Annastrasse.

    • Ah dan hebben we dat waarschijnlijk gemist, we zijn wel bij de Dom geweest maar toen stond er nog weinig en we hebben eigenlijk niet verder gekeken omdat we dachten dat het bij Dom zou zijn (ach ja Aken en Keulen door elkaar gehaald). Maar gelukkig heb je een leuke dag gehad! Daar gaat het om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014