Spaghetti met Gehakt en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, 2 tomaten, 150 gram gehakt, 125 gram hamblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, zout,

Aantal personen: 3

Pureer in een keukenmachine 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel en 2 tomaten. Bak 150 gram gehakt en 125 gram hamblokjes tot het gehakt bruin is. Voeg de gepureerde groente toe. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng op smaak met wat zout. Laat het geheel 45 minuten pruttelen op laag vuur. Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Serveer de spaghetti met de saus en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel