Spaghetti met Gehakt en Tomatensaus

Spaghetti met Gehakt en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, 2 tomaten, 150 gram gehakt, 125 gram hamblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, zout,

Aantal personen: 3

Pureer in een keukenmachine 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel en 2 tomaten. Bak 150 gram gehakt en 125 gram hamblokjes tot het gehakt bruin is. Voeg de gepureerde groente toe. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel ketjap manis toe. Breng op smaak met wat zout. Laat het geheel 45 minuten pruttelen op laag vuur. Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Serveer de spaghetti met de saus en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat