Noodles met Courgette en Kipfilet

Noodles met Courgette en Kipfilet

Ingrediënten: 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout, peper, 1 kipfilet, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 1 prei, 250 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout en peper. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens een uur. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de gemarineerde kipfilet bruin met 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 in dunne plakjes courgette en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kippenbouillon en de overgebleven marinade toe en laat 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel