Noodles met Courgette en Kipfilet

Noodles met Courgette en Kipfilet
Ingrediënten: 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout, peper, 1 kipfilet, noodles, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 1 prei, 250 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 eetlepel maïzena, 3 eetlepels ketjap manis, 1 theelepel donkere basterdsuiker, zout en peper. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens een uur. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de gemarineerde kipfilet bruin met 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Voeg 1 in dunne plakjes courgette en 1 in ringen gesneden prei toe. Roerbak even mee. Voeg vervolgens 250 ml kippenbouillon en de overgebleven marinade toe en laat 10 minuten op halfhoog vuur pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat