Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Ingrediënten: 3 schnitzels, 2 zongedroogde tomaten, mozzarella, zout, peper, 3 blaadjes salie, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel over 3 schnitzels 2 fijngehakte zongedroogde tomaten en wat mozzarella. Rol de schnitzel op. Bestrooi met zout en peper. Leg op elke schnitzel een blaadje salie. Omwikkel elke schnitzel met 2 plakjes rauwe ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom aan in hete boter. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel