Spaghetti met Paprika, Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Paprika, Worstjes en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 5 chipolata worstjes, 1 gele paprika, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 5 ontvelde en in stukjes gesneden chipolata worstjes. Voeg als de chipolata worstjes bruin zijn 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus en 1/2 eetlepel ketjap manis toe. Breng het geheel even kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>