Spaghetti met Paprika, Worstjes en Tomatensaus

Spaghetti met Paprika, Worstjes en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 5 chipolata worstjes, 1 gele paprika, 2 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 5 ontvelde en in stukjes gesneden chipolata worstjes. Voeg als de chipolata worstjes bruin zijn 1 in reepjes gesneden gele paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 1 verkruimeld bouillonblokje, 1 eetlepel chilisaus en 1/2 eetlepel ketjap manis toe. Breng het geheel even kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel