Ajam Paniki

Ajam Paniki

Vandaag was de presentatie van de 29ste editie van het Wannée kookboek in de voormalige Amsterdamse Huishoudschool wat vandaag precies 100 jaar bestaat. Helemaal leuk! Alleen de terugreis viel tegen, problemen rondom Utrecht, toch redelijk op tijd thuis maar geen zin om te koken. Het werd makkelijk. Ajam Paniki van Samasaya met naast de kipfilet extra toegevoegd een gesnipperde ui en een teentje knoflook. Erbij sperziebonen en rijst. Lekker, maar pittig …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel