Rijst met Broccoli in Zoete Sojasaus

Rijst met Broccoli in Zoete Soyasaus

Ingrediënten: rijst, 1 stronk broccoli, 1 ui, 200 gram biefreepjes, 1 eetlepel suiker, 2 eetlepels donkere sojasaus, 3 eetlepels rijstwijn, cashewnoten,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 1 in roosjes gesneden stronk broccoli beetgaar in water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 200 gram biefreepjes tot de biefreepjes bruin zijn. Giet de broccoli af en voeg toe aan de biefreepjes. Meng 1 eetlepel suiker met 2 eetlepels donkere sojasaus en 3 eetlepels rijstwijn. Voeg dit toe aan de broccoli samen met een grote hand cashewnoten en warm het geheel door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel