Rijst met Kipfilet en Sperziebonen

Rijst met Kipfilet en Sperziebonen

Ingrediënten: rijst, 200 gram sperziebonen, 1 kipfilet, zout peper, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 1 teentje knoflook, 1 ui, 250 gram cherrytomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook in hete olie tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram cherrytomaten, 1 blikje tomatenpuree en 1 eetlepel ketjap manis toe. Roer even door en laat 5 minuten goed door warmen. Serveer met de rijst en sperziebonen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel