Patatje Stoofvlees

Patatje Stoofvlees

Met een restje stoofvlees en het feit dat we de Philips Airfryer aan het testen zijn hebben we een patatje stoofvlees gegeten. Stoofvlees was even opwarmen en de oma frieten moesten in de Airfryer, ze werden met de gestelde tijd en warmte niet helemaal krokant zoals ik verwacht had, had ik dan echt ovenfrieten moeten nemen? Meer daarover in het testrapport wat nog op Brutselwereld gaat verschijnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel