Kipfilet met Kaas & Mozzarella en Tomatensaus uit de oven

Kipfilet met Kaas & Mozzarella en Tomatensaus uit de oven

Ingrediënten: 3 kipfilets, kipkruiden, 3 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi 3 kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Haal de kipfilets uit de pan en bak in de achtergebleven boter 3 fijngehakte teentjes knoflook tot het geurt. Voeg 1 blik tomaatblokjes en basilicum toe en laat het even aan de kook komen. Giet de tomatensaus in een ovenschaal en leg de kipfilets in een ovenschaal. Beleg de kipfilets met stukjes mozzarella en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een pasta en salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel