Kipfilet met Kaas & Mozzarella en Tomatensaus uit de oven

Kipfilet met Kaas & Mozzarella en Tomatensaus uit de oven
Ingrediƫnten: 3 kipfilets, kipkruiden, 3 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bestrooi 3 kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Haal de kipfilets uit de pan en bak in de achtergebleven boter 3 fijngehakte teentjes knoflook tot het geurt. Voeg 1 blik tomaatblokjes en basilicum toe en laat het even aan de kook komen. Giet de tomatensaus in een ovenschaal en leg de kipfilets in een ovenschaal. Beleg de kipfilets met stukjes mozzarella en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een pasta en salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat