Chocolate Chip Cookies met Pecannoten

Chocolate Chip Cookies met Pecannoten
Ingrediënten: 125 gram boter, 110 gram donkere basterdsuiker, 55 gram suiker, 1 ei, 150 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, bakpoeder, zout, 100 gram pure chocolade, 70 gram pecannoten,

Aantal koekjes: 23

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix 125 gram boter met 110 gram donkere basterdsuiker en 55 gram suiker. Voeg 1 ei toe en mix tot het smeuïg is. Voeg vervolgens 150 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, een beetje bakpoeder en een snufje zout toe. Mix even. Roer er vervolgens voorzichtig 100 gram gehakte pure chocolade en 70 gram gehakte pecannoten door. Maak op een bakplaat, bekleed met bakpapier, met een dessertlepel hoopjes van het beslag, zorg voor voldoende ruimte. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de oven. Laat de koekjes eerst een paar minuten afkoelen op de bakplaat en vervolgens verder afkoelen op een rekje. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat