Gevulde Schnitzel

Gevulde Schnitzel

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 Catalaanse worstjes, zout, peper, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak met een deegrollen 2 schnitzels platter. Haal het vel van 2 Catalaanse worstjes en ‘beleg’ de schnitzels met het worstvlees. Rol de schnitzels op. Bestrooi met zout en peper. Omwikkel de schnitzels met plakjes rauwe ham. Leg de schnitzelpakketjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel