Fusilli met Courgette en Champignons

Fusilli met Courgette en Champignons

Ingrediënten: Jamie Oliver fusilli, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 1 courgette, 250 gram champignons, 250 ml kookroom,

Aantal personen: 3

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en Italiaanse kruiden tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en bak mee tot het bijna zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Voeg, als de champignons zacht zijn, 250 ml kookroom toe. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer met de fusilli. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel