Filetburgers

Filetburgers
De keuken is bijna klaar! Het is nu nog wachten op het andere werkblad en nog tegels tegen die kant. De tegels waar het al kon zijn er op gezet en de plavuizen. Dat betekend dat we vanavond de keuken nog niet mogen betreden, maar morgen wel en dus kunnen afwassen. Daarom wat apparaten ingezet. In de Actifry de aardappelschijfjes en op de Cuisinart filetburgers. Erbij een ceasar salade en morgen echt koken en zo! Heb er zin in!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel