De Bonnefooi in Veenendaal

De Bonnefooi - VeenendaalDe keuken begint er weer uit te zien als keuken, de kastjes staan zo’n beetje, het gasfornuis staat er en het gas doet het al. Alleen ook wat tegenspoed, het paste niet helemaal en uiteindelijk moet nu alleen het werkblad opnieuw besteld worden. Het is niet anders, maar o wat ben ik trots op mijn nieuwe fornuis, zo gaaf. Maar vandaag zijn we dus weer uit eten gegaan, en nu wat uitgebreider want ik ben jarig! We zijn gaan eten bij De Bonnefooi in Veenendaal en dat is een goede keuze gebleken.

Vooraf heb ik gekozen voor de ‘champ koppen’, warme champignons gevuld met gehakt en een tuinkruidensaus, Michel koos vooraf voor de ‘toast De Bonnefooi’, toast met gebakken spekjes, ui en champignons. Als hoofdgerecht heb ik de ‘gevulde haas’ gekozen, een gebakken en gevulde varkenshaas met roomsaus. Michel koos voor ‘koester’, gebakken kalfsoester met een saus van boerenjongens. Uiteraard mocht een nagerecht niet ontbreken op mijn verjaardag. Ik koos voor het ‘Goudse stroopertjes’, lauwwarme stroopwafel met kaneelijs en slagroom en Michel koos de coupe Moszkowitz, advocaatijs met advocaat en slagroom. Beide hebben we lekker gegeten en zeker een aanrader waard om vaker te eten!

Eet- en Danscafé De Bonnefooi
Prins Bernhardlaan 76
3901 CD Veenendaal
Tel: 0318-510677


2 reacties op “De Bonnefooi in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel