Pizza

 Pizza
Ingrediënten: 1 pizza kit (met tomatensaus), salami, ham, ui, champignons, zongedroogde tomaat, gegrilde paprika, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk met de tomatensaus. Beleg de pizza met 1 in ringen gesneden ui, plakjes ham, plakjes salami, in plakjes gesneden champignons, fijngehakte zongedroogde tomaat en in stukjes gesneden gegrilde paprika. Strooi er geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel