Noodles met Courgette, Schnitzel en Zoetzure Saus

Noodles met Courgette, Schnitzel en Zoetzure Saus
Ingrediënten: noodles, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel rode wijnazijn, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, peper, 1 ui, 2 schnitzels, 1 courgette, 1 rode paprika, 3 bosuien, zout,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eetlepel honing, 1 eetlepel rode wijnazijn, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus en 1 theelepel sambal. Breng de saus op smaak met peper. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe en bak de schnitzels bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette en 1 in reepjes gesneden rode paprika toe, roerbak 5 minuten mee. Voeg de zoetzure saus en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel