Tacoschotel

Tacoschotel
Ingrediënten: 1 blik tomaatblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 bosuien, 1 gegrilde paprika, 100 gram kipreepjes, 75 gram tacochips, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Meng 1 blik tomaatblokjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in stukjes gesneden gegrilde paprika en 100 gram kipreepjes. Doe dit in een ovenschaal en leg er 75 gram tacochips in. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel