Tacoschotel

Tacoschotel
Ingrediƫnten: 1 blik tomaatblokjes, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 bosuien, 1 gegrilde paprika, 100 gram kipreepjes, 75 gram tacochips, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht). Meng 1 blik tomaatblokjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, shoarmakruiden, 3 in ringen gesneden bosuien, 1 in stukjes gesneden gegrilde paprika en 100 gram kipreepjes. Doe dit in een ovenschaal en leg er 75 gram tacochips in. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat