Mincemeat Pies en Appel Cupcakes

Mincemeat Pies en Appel Cupcakes

Uiteraard had ik nog wat restjes over van mijn dichte appeltaart en dat was genoeg om nog een paar lekkere dingen te maken. Van het restje zanddeeg heb ik twee mincemeat taartjes gemaakt. De mincemeat heb ik niet zelf gemaakt maar was van Wilkin & Sons Tiptree. Het cakebeslag en een restje van de appels werden nog drie appel cupcakes. 30 minuten in de voorverwarmde oven van 170 graden. Smullen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel