Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco's met Gehakt en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, shoarmakruiden, 200 gram champignons, 1 gegrilde paprika, 3 eetlepels mais, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, peper, 9 tacoschelpen,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 125 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Breng op smaak met shoarmakruiden. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons, 1 gesneden gegrilde paprika en 3 eetlepels mais toe. Laat de champignons zacht worden. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Roer goed door en laat het op laag vuur 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen de tacoschelpen ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel. Serveer er eventueel geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat