Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco's met Gehakt en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, shoarmakruiden, 200 gram champignons, 1 gegrilde paprika, 3 eetlepels mais, 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, peper, 9 tacoschelpen,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 125 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak dit rul en bruin. Breng op smaak met shoarmakruiden. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons, 1 gesneden gegrilde paprika en 3 eetlepels mais toe. Laat de champignons zacht worden. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup toe. Roer goed door en laat het op laag vuur 10 minuten pruttelen. Doe ondertussen de tacoschelpen ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel. Serveer er eventueel geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel