Pasta Ovenschotel met Spitskool en Gehakt

Pasta Ovenschotel met Spitskool en Gehakt

Pasta Ovenschotel met Spitskool en Gehakt
Ingrediƫnten: 1 ui, 300 gram gehakt, 300 gram spitskool, 200 gram champignons, 1 pot Jamie Oliver rosemary & red onion pasta sauce, 100 ml water, macaroni, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 in ringen gesneden ui in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het los en bruin. Voeg 300 gram gesneden spitskool en 200 gram champignons toe. Laat de spitskool slinken. Voeg vervolgens 1 pot Jamie Oliver rosemary & red onion pasta sauce en 100 ml water toe. Roer goed door. Voeg naar eigen inzicht macaroni, of een andere korte pasta, toe. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(1.047 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Pasta Ovenschotel met Spitskool en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top