Schnitzel Gevuld met Kaas en Ossenworst

Schnitzel Gevuld met Kaas en Ossenworst
Ingrediënten: 2 schnitzels, kaas, ossenworst, zout, peper, rauwe ham,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg 2 schnitzels met plakjes kaas. Besmeer vervolgens met ossenworst en rol de schnitzels op. Bestrooi met zout en peper. Omwikkel de schnitzels met plakjes rauwe ham. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel