Indische Kip

Indische Kip
Ingrediënten: 2 uien, 2 teentjes knoflook, 2 kipfilets, 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas, 125 gram taugé, 1 eetlepel basterdsuiker,

Aantal personen: 3

Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kip bruin. Voeg 100 ml water, 2 eetlepels azijn, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels pindakaas 125 gram taugé en 1 eetlepel basterdsuiker toe. Roer goed door en laat het vervolgens op middelhoog vuur 15 minuten pruttelen. Lekker met bijvoorbeeld nasi. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>