Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees

Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees
Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram rundvleesreepjes, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram roomkaas met fijne kruiden en knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram rundvleesreepje bruin in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 150 gram roomkaas met fijne kruiden en knoflook toe. Laat op laag vuur de roomkaas smelten. Laat het nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


2 reacties op “Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat