Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees

Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees
Ingrediënten: macaroni, zout, 300 gram rundvleesreepjes, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 150 gram roomkaas met fijne kruiden en knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 300 gram rundvleesreepje bruin in hete olie. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 150 gram roomkaas met fijne kruiden en knoflook toe. Laat op laag vuur de roomkaas smelten. Laat het nog 10 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


2 reacties op “Macaroni met Courgette, Roomkaas en Rundvlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel