Tortellini Salade

Tortellini Salade
Met een restje tortellini van gisteren een heerlijke tortellini salade gemaakt en zo simpel.

Ingrediënten: tortellini, veldsla, gerookte kip, mozzarella, zongedroogde tomaat, sla dressing,

Meng tortellini, veldsla, stukjes gerookte kip, stukjes mozzarella en fijngehakte zongedroogde tomaat met elkaar. Voeg naar eigen smaak een sla dressing toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel