Tortellini met Doperwten en Champignons

Tortellini met Doperwten en Champignons
Ingrediënten: tortellini met hamvulling, zout, 1 ui, 250 gram champignons, 200 gram doperwten, 100 gram ham, 150 ml kookroom, peper, peterselie,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini met hamvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram in reepjes gesneden ham en 200 gram doperwten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 150 ml kookroom toe en breng op smaak met zout, peper en peterselie. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel