Tortellini met Doperwten en Champignons

Tortellini met Doperwten en Champignons
Ingrediënten: tortellini met hamvulling, zout, 1 ui, 250 gram champignons, 200 gram doperwten, 100 gram ham, 150 ml kookroom, peper, peterselie,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini met hamvulling beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram in reepjes gesneden ham en 200 gram doperwten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 150 ml kookroom toe en breng op smaak met zout, peper en peterselie. Laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Serveer met de tortellini. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat