Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes

Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes
Ingrediënten: spaghetti, zout, 3 chorizo worstjes (AH), 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, salie, 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 3 chorizo worstjes rondom bruin in hete boter. Bak, in een andere pan, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en salie (naar eigen smaak) tot de ui zacht is. Voeg 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de spaghetti met de kapucijners en de chorizo worstjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel