Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes

Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 3 chorizo worstjes (AH), 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, salie, 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 3 chorizo worstjes rondom bruin in hete boter. Bak, in een andere pan, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en salie (naar eigen smaak) tot de ui zacht is. Voeg 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de spaghetti met de kapucijners en de chorizo worstjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat