Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes

Spaghetti met Kapucijners in Tomatensaus en Worstjes
Ingrediënten: spaghetti, zout, 3 chorizo worstjes (AH), 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, salie, 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 3 chorizo worstjes rondom bruin in hete boter. Bak, in een andere pan, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui en salie (naar eigen smaak) tot de ui zacht is. Voeg 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de spaghetti met de kapucijners en de chorizo worstjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *